Gyógyszertárunkat 1993-ben nyitottam. A megnyitásunk óta folyamatos fejlődés és innovatív hozzáállás jellemzi munkánkat. A közvetlen lakossági gyógyszerellátás mellett kerestük és keressük a lehetőségeket, hogy új ötleteket megvalósítva tudjunk társadalmi szerepvállalásunkat magasabb szintre emelni.

    Majd két évtizednyi tapasztalatunk van Európa-hírű terápiás centrumok gyógyászati anyaggal való ellátásából. Alapfilozófiánk körébe, ami a minőség, a pontosság és a gyorsaság volt, felvettük a komplex kiszolgálást, ami nálunk annyit jelent, hogy a Partnerünk elmondja álmát, vagy leadja a megrendelését és mi az első lépéstől az utolsóig minden gondot leveszünk a válláról.

Csapatfilozófiánk

Tíz ötlet jó dolog, de egy megvalósított ötlet, még jobb!

  Ez a mondat úgy 22 éve hangzott el egy előadáson. Tudtam, hogy ezt nekem találták ki! :-)

    Ami ma elég, az holnap már kevés. Már ma lépd meg a holnaputánt! Pontos jövőképpel rendelkezünk és biztos lépésekkel haladunk a megvalósítandó céljaink felé. Ha nehézségekkel találkozunk, az csak azért lehet, hogy az ezt követő sikert sikernek és ne véletlen szerencsének élhessük meg.

    Nem az áraink a legjobbak, hanem a megoldásaink! Partnereinkkel együtt mi is csak a céloknak legjobban megfelelő megoldásokkal tudunk sikeresek lenni. Ha ezt megtaláltuk, akkor a mértéktartó áraink is megértésre találnak Partnereinknél.