• Mit, mikor, hogyan?

  Mit, mikor, hogyan?

  Gyógyszertárunkban készült termékünk hosszú évek óta azok a vásárlók választják, akik családjuk és saját egészségük érdekében természetesen ható megoldást keresnek.

  A stressz, az idős kor, a daganatos betegségek, és a szabad gyökök képződése közötti összefüggés régóta ismert. Meggyengült immunrendszerünk nehezen áll ellen a vírusok és a baktériumok támadásának.

  Készítményünk fő összetevője, a fekete bodza termése, mely kiemelkedően magas antioxidáns kapacitással rendelkező növénye hazánknak. Flavonoid tartalma segíti szervezetünknek felvenni a versenyt a káros szabad gyökökkel, támogatja ezzel immunrendszerünk, egészségünk hosszú távú megőrzését. A magas citromsav tartalom pedig többszörösére erősíti az elsődleges antioxidánsok hatását

 • 1

Tartós, kúraszerű alkalmazása ajánlott:

 • fejlődő szervezetben, ahol az immunrendszer támogatására, étvágy fokozására van szükség. Különleges ízvilágú készítmény a gyermekek körében nagyon népszerű!
 • középkorúaknak, ahol a stressz, az egyoldalú, sok mesterséges tápanyag bevitelt jelentő táplálkozás, esetleg a dohányzás, alkohol vagy akár a fokozott testmozgás(!) következtében a szabad gyökök képződése felerősödik;
 • idősebb korban, ahol a daganatos betegségek nagyobb kockázattal fordulnak elő, a visszeres panaszokkal küzdőknek, legyengült, lábadozó állapotban lévőknek.

Mellékhatások nélküli természetes megoldás!

Adagolás:

Felbontást követően tiszta kanállal a készítményt át kell keverni, hogy homogén állományból történjen meg az adagolás. A későbbiekben erre már nincs szükség. Felnőtteknek és gyermekeknek naponta 2 kávéskanál (10 ml) bevétele a reggeli órákban éhgyomorra javasolt.

Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

 

A készítmény alsó korhatára a már szilárd táplálékot fogyasztó életkor tekinthető. Megfelelő adagban alkalmazva kb. egy havi mennyiséget tartalmaz a kiszerelés. Kizárólag természetes eredetű anyagok felhasználásával készült MAGYAR termék

bodzabogyó

Összetevők:
Fekete bodza (Sambucus nigra L.) terméséből készült gyümölcsvelő-koncentrátum, édesítőszer (cukor), citromsav. Egy üvegnyi készítmény kb. 1300 gramm fekete bodza termés felhasználásával készült. Cukorbetegeknek a készítmény fogyasztása nem ajánlott a termék cukortartalma miatt.

Figyelmeztetés:
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontást követően folyamatosan használjuk fel az étrend-kiegészítőt. Mindig tiszta kanállal nyúljunk a készítménybe.

Tárolás:
Felbontást követően hűtve (2-8 C-fok) szükséges, mivel tartósítószert nem tartalmaz, így a készítmény penészesedésnek indulhat. Minőségét megőrzi: a doboz tetején jelzett időpontig.


Amennyiben bővebb információra van szüksége, úgy közvetlenül forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeinken keresztül.