• Bruttó fogyasztói ára : 7500,- Ft

  Bruttó fogyasztói ára : 7500,- Ft

  A készítmény csavaros kupakkal ellátott üvegben kerül forgalomba. Külső faltkarton borításán találhatóak a felhasználói információk mellett a gyártással és lejárattal kapcsolatos adatok. Az étrendkiegészítő szavatossági ideje a gyártástól számított kettő (2) év.


  Töltőtömeg (nettó tömeg): 390 gramm

  Gyártó és forgalmazó: Szent Korona Patika

 • 1

 

Szállítási és fizetési kondíciók

 •  Megrendelésének házhoz szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A termék árát utánvéttel tudja rendezni a futárszolgálat munkatársánál.
 • Egy darab termék megrendelése esetén a kiszállítás és utánvét díja 990,- forint.
 • Ha kettő, vagy több darabot rendel egyszerre, úgy ezen költségeket teljes egészében átvállaljuk Öntől, így szállítási díj nélkül jut hozzá termékünkhöz.
 • A teméket maximálisan biztonságos módon csomagoljuk, de ha mégis sérülten érkezne, úgy a terméket ne vegye át szállítótól és így Önnek semmilyen költsége nem keletkezik.

 

Megrendelés

    Amennyiben termékünket alkalmasnak találja egészségének hosszútávú megőrzésére, úgy kérjük, hogy a "RENDELÉS" oldalon található adatokat pontosan kitöltve adja meg.
A megadott adatokat bizalmasan kezeljük! Az adatok felhasználása kizárólag jelen rendelés teljesítése érdekében történik!

A megrendelés és a teljesítés folyamata:

 1. A "Rendelés" oldalon található űrlapot kitölti és az "Megrendelem" gombbal elindítja a vásárlás folyamatát.
 2. Az így elküldött e-mail alapján a legrövidebb időn belül telefonon visszaigazoljuk az Ön megrendelését.
 3. Ha a visszaigazolás munkanapon még déli 12 óra előtt megtörténik akkor aznap, ha ettől eltérő időpontban, akkor a következő munkanapon átadjuk a szállítónak a megrendelt tételt.
 4. A futárszolgálat az ezt követő munkanapon utánvéttel kiszállítja az Ön címére a FlavoTop készítményt