• Egészség! Mi kell még?Külső forrásból történő antioxidáns bevitel nélkülözhetetlen.

    Egészség! Mi kell még?

    Külső forrásból történő antioxidáns bevitel nélkülözhetetlen.

    Nézzük, mik lehetnek ezek a források! Először is, az egészséges zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend! Ne feledjük viszont azt el, aki étrendjével nem tudja kielégíteni a megnövekedett antioxidáns igényét, annak ajánlatos más megoldást keresnie.Ehhez nyújthat segítséget egy megbízható, hazai forrásból származó, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, gyógyszerészi szakértelemmel készült étrend-kiegészítő, a FlavoTop. Termékünk fő alkotóelemeként egy olyan növényt választottunk, amely nem képezi szerves részét táplálkozásunknak, mivel a fekete bodza termése még éretten sem igazán ínycsiklandozó finomság, ellenben más hasonló bogyós növényekkel (szeder, szamóca) szemben, a benne rejlő összetevők elengedhetetlenek lehetnek egészségünk hosszú távú megőrzésében. Ezért termékünk ízvilágát úgy alakítottuk ki, hogy finom ízével ezt a rendkívül egészséges növényt is beépítsük étrendünkbe és egész éves fogyasztásra alkalmassá tegyük. A kiemelkedően magas flavonoid tartalmú termésének sűrítménye már kis mennyiségével is nagyban hozzájárul antioxidáns bevitelünkhöz, nagyban segítve ezzel szervezetünknek helyreállítani az antioxidáns-szabad gyök egyensúlyt
  • 1

Mikor borulhat fel az antioxidáns-szabad gyök egyensúly?

Bármikor. Az antioxidáns-szabad gyök egyensúly rendkívül érzékeny. Kitűnően leköveti életünk legkisebb változásait is, egy-egy stresszes nap, pár szál elszívott cigaretta, vagy bármi, amire még nagyobb figyelmet sem fordítunk, az mind komolyan felboríthatja az egyensúlyt. Mivel a szabad gyökök rendkívül gyorsan és agresszíven szeretnék elektronhiányukat kiegyenlíteni, ezért szervezetünk nem tud elég gyorsan reagálni, a megnövekedett antioxidáns igényét nem tudja kellő mennyiségben saját forrásból előállítani, ezért külső bevitelre szorul, különben a szabad gyökök elvégzik lassú romboló tevékenységüket.

Más aspektusból megközelítve, nem csak az életritmusunkban történő változások, hanem maga az életkor, életvitel is lehet úgymond szabad gyök terhelt. Gyermekkorban, amikor a sok mozgás az élet részét képezi, akkor a szervezetnek nagyobb az oxigénigénye, és ez a többlet oxigénbevitel is megnövekedett szabad gyök szintet eredményez a véráramban. Ezáltal a gyermekek antioxidáns szükséglete jóval nagyobb lehet, mint szüleiké. Gyermekek esetében érdemes még számításba venni azt, hogy szervezetük immunrendszere nem olyan hatékony, mint a felnőtteké, ezért a közösségekben terjedő vírusoknak és baktériumoknak kevésbé tudnak ellenállni. Gyakrabban lehetnek betegek, immunrendszerük ezért nem tud akkora figyelmet fordítani a szabad gyökök elleni védekezésre, hiszen erőforrásaikat más feladatokra koncentrálják. Szükség van ezért egy olyan készítményre, mint a FlavoTop, amely vigyáz gyermekeink egészségére, hogy még gondtalanabbul élhessék legszebb éveiket, megélhessék világunk szépségeit.

Szülőként mindennél fontosabb tehát gyermekeink egészsége! Talán a leggondosabb szülőkre jellemző legjobban, hogy családjukra fordított kiemelt figyelem miatt elfeledkeznek saját egészségükről, saját testi szükségleteikről. Ezért a FlavoTop terméket úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítsük a szülők dolgát, és egy termékben egész családjuk antioxidáns, illetve flavonoid szükségleteit kielégítsék.

 

Milyen betegségek megelőzésére lehet alkalmas a FlavoTop étrend-kiegészítő készítmény?

FlavoTop étrend-kiegészítő készítmény magas flavonoid (polifenol) tartalmával hozzáárulhat az immunrendszer normál működésének fenntartásához. Továbbá a fekete bodza (Sambucus Nigra L.) minden pozitív élettani hatásával rendelkezik. Ezen élettani hatások közül kiemelendő az étvágyfokozás. Az étvágytalanság nem egy, és nem két gyermeknél probléma, amely azon túl, hogy szüleinek komoly ”fejfájást” okoz, komoly egészségügyi kockázattal is járhat. A természetes étvágy meghozásához pedig úgy lehet segítségére a FlavoTop, hogy közben az átlagos testalkatú, vagy túlsúlyos embereknél nem idéz elő mesterséges éhségérzetet. Természetes eredetű összetevői miatt pedig nincsenek mellékhatásai, ezzel kockázatmentes megoldást nyújt.

időseknekAz idősebb korosztály számára is nagy segítség lehet a FlavoTop. A visszérproblémák egy bizonyos kor felett egyre gyakrabban jelentkezhetnek, a magas polifenol tartalmú étrenddel elősegíthetjük a visszerek visszaszorulását, illetve prevenciós jelleggel késleltethetjük, vagy adott esetben meg is akadályozhatjuk kialakulásukat.